Albiol patrocina la seva foto amb els jugadors de l’NBA a les pantalles de l’autopista

  0
  PantallazoAlbiol1.JPG

  27/07/2012 – Les pantalles lluminoses de l'empresa Clear Channel, col·locades a la C31 i la B20, han començat a passar un anunci on apareix la fotografia del passat dilluns de l'alcalde amb els tres exjugadors del Dream Team d'USA; CiU insta Albiol a "rebaixar la seva megalomania".

  Avui ha aparegut en les pantalles lluminoses per a publicitat que l’empresa Clear Channel té instal·lades des de fa uns dies a la C31 i la B20 una fotografia de l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, amb tres exjugadors de la NBA que vàren participar als Jocs Olímpics de Barcelona 92. Sota el títol “El Dream Team ha tornat a Badalona”, la totalitat de la pantalla queda ocupada per una fotografia de l’alcalde acompanyat dels tres jugadors, presa en un acte promocional de la selecció americana de bàsquet celebrat el passat dilluns.

   

  Des de CiU, el president del grup municipal, Ferran Falcó, ha instat Albiol a “rebaixar la seva megalomania i entendre que si les pantalles poden tenir espais d’informació institucional, han de servei públic i no per al lluïment de l’alcalde”.

   

  ”Seria bastant més útil per als veïns de Badalona que l’espai que l’Ajuntament pugui tenir entre els anuncis que emeten les pantalles gegants de Clear Channel es dediqui a informació d’interès o utilitat pública, com ara l’estat de les magnífiques platges de la ciutat”, ha afegit Falcó.

   

  Les dues pantalles lluminoses per a publicitat de l’empresa Clear Channel –la mateixa que va patrocinar la pantalla gegant dels partits de l’Europoca al Parc del Gran Sol- estan instal·lades de des fa uns dies en dos punts estratègics de la ciutat: visibles des de laC31, a l’alçada de Can Cabanyes, i  a laB20, a l’alçada de Montigalà. Aquestes pantalles permeten anar canviant els anuncis regularment i amb facilitat, i són altament visibles tant de dia com de nit.