ICV-EUiA exigeix la reforma de l’escola d’adults de Lloreda

  0
  IMG_4067.JPG

  24/10/2013 – Les instal·laciones estan molt deteriorades i el centre no està considerat com una escola autònoma per part de la Generalitat.

  L’Escola de persones adultes de Lloreda, ubicada a l’edifici de l’antiga escola de primària Lloreda, te una matrícula de 500 alumnes presencials i uns 200 per via telemàtica enguany i està plenament integrada al teixit social del districte.

   

  Malgrat tractar-se d’un servei que atén moltes persones, la Generalitat tan sols la reconeix com a “aula” depenent del Centre de Formació d’Adults del Gran Sol. En aquest sentit, ICV-EUiA creu que és necessari “consolidar aquesta escola per atendre les necessitats formatives i també pel paper que desenvolupa conjuntament amb altres entitats i associacions, en un districte tan mancat d’equipaments socioculturals”. La coalició considera “imprescindible” que Ensenyament reconegui l’escola com a centre oficial i, a la vegada, reclama al govern local un manteniment de les instal·lacions perquè garanteixi tots els requitis.

   

  Des del centre expliquen que l’escola es troba molt deteriorada i mancada, per exemple, de sortida d’emergència, d’accessos per a persones amb mobilitat reduïda i d’un conserge.

   

  ICV-EUiA presentarà una moció al Ple de novembre per debatre aquestes reclamacions.

   

  Des de la regidoria d’Educació asseguren que la continuïtat del centre està garantida i que s’està buscant una nova ubicació per poder establir en unes millors condicions l’escola el proper curs i sigui així reconeguda.