Arriba la 4a Caminada Nocturna per la Serralada de Marina

  0
  Caminada Nocturna.jpg

  11/04/2014 – La caminada tindrà cita aquest dissabte, 12 de juliol, i itindrà sortida a les 21.30h al Poliesportiu de Bufalà. El recorregut serà de 12 Km.

  12 quilòmetres serà la distància que forma enguany la 4a Caminada Nocturna pel Parc Natural de la Serralada de Marina, que l’Associació Excursionista de Bufalà organitza un cop més amb l’objectiu de delectar els sentits amb els sons i les imatges que aquesta serralada pot oferir amb una perspectiva diferent, com és la nit amb lluna plena caminant plàcidament i amb harmonia amb la natura.

   

  La caminada tindrà lloc aquest dissabte, 12 de juliol a les 21.30h i  tindrà sortida i arribada al Poliesportiu de Bufalà. El recorregut, que tindrà un desnivell aproximat de 387 metres i una durada de 3 hores, passarà per espais emblemàtics de la ciutat com l’ermita de Sant Climent, el mirador a l’entrada del Poblat Ibèric i el castell Puig Castellar, entre altres. Per altra banda, l’associació informa que no cal inscripció prèvia, ja que la caminada és gratuïta, però és necessari comunicar les persones que participaran a través dels mitjans disponibles. A més, recorda que aquesta activitat no es tracta d’una cursa ni d’una competició, com tampoc hi haurà cap mena de senyalització ni punts d’avituallament. Més informació a www.aebufala.entitatsbadalona.net.