Avancen les obres de descontaminació de la platja de Sant Adrià

  0
  88

  Les obres de descontaminació de la platja del litoral avancen correctament. Segons ha explicat l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, durant aquests dies ja s’han iniciat els treballs d’aportació de sorra nova a la platja del litoral emplenant així totes les zones descontaminades d’on s’ha extret la sorra.

  La platja de Sant Adrià de Besòs, que havia estat tancada per contaminació, podria obrir a finals del mes de juliol, més de dos anys després del seu tancament. Es va prohibir l’accés a la platja quan es van detectar altes concentracions de metalls pesants que un estudi va determinar que podien comportar el risc de contreure càncer. El Ministeri de Transició Ecològica ha anunciat que la descontaminació de la platja començarà aquest mes d’abril i preveu acabarà a finals de juliol.

  Un tram de la Platja de La Mora de Badalona continua tancada des de 2017

  A Badalona tenim un cas similar, el de la platja del barri de La Mora. En un tram d’aquesta platja continua vetat el bany des de 2017 per detectar residus industrials després d’un temporal. En el cas de La Mora no hi ha anunciada una data per a la seva rehabilitació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí