Badalona comença a vendre 35.000 mocadors per tota la ciutat

  0
  90
  mocador-festes-2017-copia.jpg

  04/05/2017 – Us portem els punts de venda del mocador d'enguany, de color verd.

  És un dels elements més demandats de les Festes de Maig. Tothom espera amb impaciència a saber de quin color serà el mocador de cada edició, i quan i a on es podrà dirigir per a aconseguir-ho. Recordem que, aquest 2017, el mocador serà de color verd i agafa el relleu del micaco del passat 2016.

   

  La peça de roba més buscada de les Festes de Maig es pot aconseguir des de la passada setmana a diferents punts de la ciutat. Per exemple, a l'Oficina de Turisme, situada al carrer de Francesc Layret, o al Museu de Badalona, també al Centre. Però cada barri tindrà, per la seva banda, un punt de referència. Seran les biblioteques les encarregades de vendre aquests dies els 35.000 mocadors que l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania.

   

  Canyadó i Casagemes, Can Casacuberta, Llefià, Lloreda, Pomar i Sant Roc seran els equipaments on es podrà adquirir els mocadors al preu d'un euro. Recordem que es tracta d'un mocador solidari perquè es fabrica a través de comerç just. I és que l'empresa que els produeix, tenyeix i imprimeix treballa sota els principis del comerç just.

   

  Com els darrers anys, aquest maig no només es pot comprar el mocador. Els més apasionats també es podran fer amb la tassa de les festes, amb el dibuix del 'Dimoni aixeca murs'. En aquest cas, només es podrà comprar al Museu de Badalona, per un preu de 4 euros.