Badalona instal·la mobiliari incorporant etiquetes amb el seu preu per conscienciar del seu bon ús

  0
  Nou mobiliari CuidemBDN 2.JPG

  15/06/2017 – La inversió és de 60.000 euros per a bancs, papereres, pilones o cadires.

  L’Ajuntament ha adquirit nou mobiliari públic que ja ha començat a col·locar-se arreu de la ciutat. L’ordre en què es col·loca el material adquirit respon a les prioritats recollides per tots els districtes de Badalona. Alhora que es procedeix a la instal·lació del nou mobiliari, la brigada efectuarà també reparacions en diverses baranes de la ciutat que es troben en mal estat.

   

  La instal·lació del nou mobiliari urbà anirà acompanyada d’una campanya de sensibilització de la ciutadania que pretén conscienciar als badalonins i badalonines de la necessitat de tenir cura amb els elements comuns. Per aconseguir-ho, es col·locarà sobre els nous elements una etiqueta indicant el seu cost econòmic i amb un missatge demanant cura en el seu ús. Amb aquesta mesura es vol promoure una actitud cívica que asseguri la bona convivència i permeti allargar el màxim possible la vida útil del nou mobiliari.

   

  L’adquisició del nou mobiliari urbà té un cost total de 60.000 euros, que correspon a la compra de 272 papereres, 85 bancs, 10 cadires, 265 pilones de diferent tipologia i 25 cendrers.