Badalona limita a les 21 hores l’horari de tancament dels establiments de venda personalitzada o d’autoservei de menys de 150m2

  0

  L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha signat avui un decret que limita a tot el terme municipal l’horari de tancament fins a les 21 hores dels establiments de venda personalitzada o en règim d’autoservei de menys de 150m2. Aquests establiments, amb un horari més ampli i que ofereixen un assortiment de productes centrat en begudes, alimentació, productes d’estanc i d’altres, poden propiciar un moviment de persones durant la nit contrari al Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària arran de la pandèmia del coronavirus.

  En el marc de la coordinació i el seguiment de la declaració de l’Estat d’Alarma amb els cossos de seguretat de Catalunya a Badalona, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona, havien informat que al voltant d’aquestes botigues que obren fins a la matinada s’afavoria un moviment de persones amb cert descontrol de les mesures imposades per l’estat d’alarma.

  Amb aquesta limitació d’horaris es vol impedir que l’obertura d’aquests establiments més enllà de les 21 hores puguin facilitar l’alteració de la convivència i les normes socials necessàries per una correcta aplicació de les obligacions dels ciutadans de respectar el confinament per tal de controlar la pandèmia del Covid19.

  Aquesta mesura, que ja entra en vigor, mantindrà la seva vigència mentre duri l’actual estat d’alarma o, en el cas que així sigui, de les seves respectives pròrrogues.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí