Badalona reurbanitza la frontera amb Sant Adrià

  0
  bogatelliniciobres.jpg

  17/07/2017 – Les obres del carrer Bogatell, entre la nacional i el carrer de Josep Royo, duraran uns tres mesos i no es tallarà el trànsit per no perjudicar els comerços.

  El passat 26 de juny van començar les obres d’urbanització del carrer Bogatell, entre l’av. d’Alfons XIII i l’avinguda de Pi i Margall i el carrer de Josep Royo a Sant Adrià de Besòs. L’actuació consistirà en l’arranjament tant de les voreres com de la calçada per tal d’ordenar l’aparcament i el trànsit de vehicles i assolir un espai més amable per als vianants. Es faran voreres asimètriques, en la vorera més ampla es plantarà una filera d’arbrat i les columnes d’enllumenat es col·locaran al portell.

   

  Al tram final del carrer es farà un eixamplament de la vorera per a la col·locació de contenidors. Pel que fa a la calçada, tindrà un carril de circulació i una zona d’aparcament de vehicles en cordó. També està prevista la renovació del clavegueram. Més enllà de la millora del paviment, l’actuació preveu la supressió de les barreres arquitectòniques, la renovació i millora dels serveis municipals, l’adequació de l’enllumenat públic així com el soterrament dels contenidors de residus. 

   

  La urbanització del carrer, que durarà uns tres mesos, s’executarà sense tallar el trànsit per tal de no perjudicar als comerços de l’entorn. Les obres tenen un cost de 295.219 € (IVA inclòs) i estan finançades pels ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Badalona, i promogudes pel Consell Comarcal.