Bronze merescut (70-86)

  0
  Ch2lD4NXIAAwtFA.jpg

  07/05/2016 – Un FIATC Joventut molt superior es desfà del Gran Canaria per pujar al podi del campionat d’Espanya júnior de Guadalajara.

   

  Creixent de forma exponencial a mesura que avançava el torneig, la Penya marxa de Guadalajara amb la sensació d’haver madurat com a equip. El conjunt de Dani Miret ha jugat bona part dels seus millors minuts del curs en aquest campionat d’Espanya.

   

  Després de veure com el Madrid els deixava sense final (63-64), els jugadors verd-i-negres podrien passar pàgina a temps per tal d’assegurar el tercer lloc en la classificació final.

   

  Contra el Gran Canaria, equip que derrotaria el FIATC Joventut en la fase de grups (69-64), la Penya certificaria el seu bronze. Els badalonins es mostrarien molt superiors al rival (4-13) i des de l’inici es deixarien guiar pel talent de Nenad Dimitrijevic (17-24).

   

  El base anotaria 16 dels seus 23 punts durant la primera meitat (7/10 en tirs), aportació que es completaria amb sis assistències.

   

  Al descans, la Penya mantenia la iniciativa (37-42), tot i que hauria d’esperar a l’explosió de Quim Salvans (20 punts, 8 rebots i 4 assistències) per tal de distanciar-se definitivament (63-81). L’escorta tanca el campionat d’Espanya rebent el guardó de màxim anotador de la competició (16.7 punts per partit).