La policia precinta un bar de Sant Roc per manca de llicència

  0
  31
  Restaurant precintat 17 de juny a Sant Roc.JPG

  19/06/2014 – L’Ajuntament havia notificat el passat 5 de febrer una resolució dictada el 10 de gener en virtut de la qual s’ordenava la clausura de l’activitat de l’establiment.

  L’Ajuntament de Badalona va precintar dimarts 17 de juny un restaurant situat al barri de Sant Roc que no disposava de llicència d’activitat. L’actuació municipal va ser coordinada entre el Departament de Disciplina Urbanística i la Guàrdia Urbana de Badalona. En aquest operatiu també hi va participar el Cos Nacional de Policia.

   

  L’Ajuntament havia notificat el passat 5 de febrer una resolució dictada el 10 de gener en virtut de la qual s’ordenava la clausura de l’activitat de l’establiment. Un cop transcorregut el termini legal preceptiu i en observar que el titular de l’establiment no havia obtingut la llicència corresponent i que tampoc havia clausurat el negoci, els tècnics municipals van procedir ahir dimarts al precintatge del restaurant. També es dóna la circumstància que el funcionament del restaurant provocava nombroses molèsties als veïns

   

  Durant la inspecció, el Cos Nacional de Policia va detenir dues persones per infraccions a la Llei d’Estrangeria.