L’exèrcit començarà avui a desinfectar algunes zones de risc de Badalona

  0
  46

  L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, forma part de la xarxa d’Ajuntaments que ha demanat la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per a desinfectar “les zones més conflictives i de risc” de la ciutat per evitar la propagació del COVID-19. Les altres ciutats que han demanat també aquesta col·laboració són l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Boi de Llobregat.

  Segons el consistori, actualment tots els serveis estan treballant en la prevenció del virus, però no són suficients, per la qual cosa s’ha sol·licitat l’auxili de l’Exèrcit per pal·liar la situació excepcional.

  Per altra banda, les autoritats municipals també han demanat que es desinfectin els entorns tant del centre sanitari de Can Ruti com del Hospital Municipal de la localitat, ja que es consideren un focus de propagació del coronavirus.

  Pastor ha assegurat, a més, en unes declaracions aquest matí que s’estan buscant més espais disponibles a Badalona per acollir nous llits hospitalaris, però que el Pavelló Municipal de moment no s’ha posat sobre la taula.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí