Bufalà, Montigalà, Gorg i Sant Mori de Llefià estan de festa major aquest cap de setmana

  0
  Foto 21-5-16 20 02 45.jpg

  27/05/2016 – Les entitats ofereixen als veïns diverses activitats gastronòmiques, esportives i culturals.

  El passat cap de setmana els veïns del barri de Bufalà van encetar les seves festes amb una nova edició de Botigues al Carrer i de la Festa del Parc del Torrent de la Font. Però la festa no acaba aquí, perquè continua aquests divendres, 27 de maig, amb un torneig de dòmino al matí i l'actuació del mag Álvaro Cortés a  les 18 hores a la plaça Antònia Boada, que anirà acompanyat d'una xocolatada i dels capgrossos de l'escola Bufalà. A les 20h, s'oferirà un concert solidari a la parròquia de Sant Francesc per recaptar aliments. Dissabte, dia 28, entre les activitats, se celebrarà el primer Concurs de Curts, al Centre Aragonès de 10 a 19h i s'obriran les portes de Can Banús d'11 a 13h. Per finalitzar, el diumenge, dia 29, arribarà la festa infantil al parc de Can Barriga durant tot el matí i la botifarrada popular a les 19h a la plaça Boada.   

  Montigalà

  D'altra banda, aquest divendres, 28 de maig, el barri de Montigalà enceten les seves festes, que enguany arriben a la 22a edició de la mà de l'associació de veïns. La coral Mas Gopel serà l'encarregada de donar el tret d'inici des del parc de les Muntanyetes a les 9 del vespre. Les activitats esportives, com el 19è Torneig de Petanca -9h-, la 3a Pedalada Popular -9.30h- i la Caminada Popular -11h-, centren la programació del dissabte. Mentre que el dinar -14h-, la gimcana -17h- i el fi de festa amb samba -18.30h-, posara el punt final a les festes de Montigalà el diumenge 29 de maig.   

  El Gorg

  Des de l'AV Joaquim Ruyra, el barri del Gorg celebra aquest dissabte, dia 28 a les 18.30h, la seva sardinada acompanyada d'entitats i del cantant Dani Galera.   

  Sant Mori de Llefià

  Des del parc de les Palmeres, dissabte hi haurà tallers i jocs infantils, xocolatada, balls infantils i titelles amb Màgic Empenta, mentre que diumenge serà el torn de la sardinada i dels balls regionals.