Campionat i subcampionat pel Natació i el Rem Badalona en la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut

  0
  18670987_1545299772161591_322982440960505018_n.jpg

  21/06/2017 – El veterà masculí del CN Badalona guanya la prova celebrada a Arenys de Munt i l’absolut masculí del Rem Badalona finalitza segon.

   

  Diumenge passat va arrencar a Arenys de Munt la XV Lliga Catalana de Llagut, competició que enguany compta amb la cobertura televisiva de TV Badalona. La primera regata celebrada a territori maresmenc va donar diverses alegries a la comunitat de vogadors badalonins.

   

  El Rem Badalona hi participava amb tres tripulacions (dos absoluts masculins i un sènior femení), mentre que el Bétulo (cadet masculí, sènior masculí, sènior femení i veterà femení) i el CN Badalona (cadet masculí, sènior masculí, sènior femení i veterà masculí) s’hi van presentar amb quatre blocs de vogadors.

   

  Després d’una intensa jornada de competició i d’altes temperatures, els tres clubs de la ciutat podrien celebrar alguns resultats satisfactoris. En primer lloc, el veterà masculí del CN Badalona es proclamava campió de la regata per davant del Rem Arenys.

   

  L’altre gran protagonista de la jornada seria l’absolut masculí del Rem Badalona, subcampió i només superat pel Nàutic Flix. En categoria absoluta, el masculí del Natació s’enduria la final ‘B’, mentre que el femení del Rem Badalona sumaria el triomf en la final ‘B’ femenina.

   

  Ja per acabar, en la categoria cadet masculí, dos dels clubs badalonins també copsarien el protagonisme. El Natació Badalona obtenia el subcampionat i el CN Bétulo la tercera plaça final.