Classificats com a primers de grup (90-75)

0
    43

El Joventut va tancar la primera fase de l’Eurocup amb una treballada victòria davant el Bourg francès (90-75). El conjunt de Carles Duran va segellar la darrera jornada continental amb un triomf assolit des del salt inicial i davant un rival intermitent que no va arribar a tenir opcions de fer tremolar la Penya.

Amb un 11-2 liderat per López – Aróstegui al primer quart (18-15), la Penya va anar de menys a més, solidificant la seva defensa i millorant els registres en atac abans d’arribar al descans (46-32). La baixa de Pau Ribas per lesió no es va trobar a faltar i la rotació a pista la van liderar López – Aróstegui i Brodziansky.

El retorn a pista va ajustar mínimament el marcador i el bon inici del Bourg va reduir la diferència a només set punts (50-43). Però dos triples de Dawson i Neno i una acció en transició d’Aróstegui va tombar qualsevol reacció visitant (68-51) i la victòria es va confirmar abans del darrer període (90-75).

Amb 27 punts, López – Aróstegui va tornar a mostrar el seu gran estat de forma i anotació exterior (5/8 en triples), amb un total de 23 punts, 6 rebots i 23 de valoració. Notable actuació també de Brodziansky (15 punts), Morgan (14) i Dawsom (13).

UnicajaNanterrer i Mónaco seran els rivals de la pròxima fase.