Comença la primera fase de les obres del canal del Gorg

  0
  Obres canal del port.jpg

  27/05/2015 – Els treballs seran desenvolupats per una UTE de tres empreses i suposen una inversió de més de dos milions d'euros; duraran uns 10 mesos.

  Marina Badalona va iniciar la passada setmana els treballs d’urbanització de la primera fase del canal del port de Badalona. Les obres serviran per urbanitzar els primers 260 metres lineals del canal, des del parc del Gorg fins a l’espai ocupat pel desviament provisional del ferrocarril. Aquesta fase té una durada prevista de 10 mesos.

   

  Com a pas previ a l’inici d’aquestes obres, les darreres setmanes s’havien portat a terme els treballs de moviment de terres a l’indret on es farà el canal en aquesta primera fase, és a dir entre els carrers del Progrés i de la Indústria.

   

  Posteriorment, ja en una segona fase, s’urbanitzaran els 100 metres restants del canal, que passarà per sota del viaducte que s’haurà acabat de construir. Així mateix, el projecte preveu la construcció dels molls, la urbanització total dels laterals del canal i la finalització dels treballs a la zona central del parc del Gorg i de la làmina d’aigua de 700 metres quadrats que unirà el parc i el canal del port.

   

  Aquestes obres s’han adjudicat a l’UTE formada per les empreses SCRINSER, SACYR i PASQUINA per un import de 2.040.926,47 euros (sense IVA).