La 23a Lliga Barcelona de Bitlles Catalanes s’inaugura a Llefià

  0
  Termites.jpg

  04/10/2016 – Els Termites de Llefià C ocupen el tercer lloc de la classificació després de guanyar a casa les dues rondes davant el Riudebitlles.

  El passat diumenge, 2 d’octubre, es va donar el tret d’inici a la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. La primera jornada va reunir els diferents clubs barcelonins a les pistes dels Termites de Llefià, situades al Centre Cívic Torre Mena.

   

  En aquesta primera cita, els Termites de Llefià C es van enfrontar amb els de Riudebitlles, amb qui van obtenir les dues victòries amb comoditat. A la primera ronda, els llefianencs es van imposar per 333 punts i 24 bitlles, enfront dels 253 punts i 12 bitlles dels riudebitllencs; i a la segona, 318 punts i 22 bitlles pels Termites i 309 punts i 21 bitlles pel Riudebitlles.

   

  En canvi, els seus companys, els equips A i B dels Termites es van veure obligats a enfrontar-se a casa seva. En la primera ronda, la victòria va ser pels Termites B amb 354 punts i 27 bitlles, davant els 298 punts i 20 bitlles de l’equip A; mentre que a la segona volta, es va capgirar els resultats i els Termites A es van situar al capdavant amb 330 punts i 24 bitlles, per dvant dels 320 punts i 20 bitlles de l’equip B.

   

  D’altra banda, l’equip badaloní To-K-Fusta només també se’n va endur una victòria en la seva primera jornada amb els campions de la passada lliga, els Colobrers. A la primera volta, els castellarencs es van imposar per 380 punts i 32 bitlles davant els 298 punts i 20 bitlles dels badalonins. A la segona, els To-K-Fusta van guanyar per 315 punts i 21 bitlles deixant enrere als Colobrers per 300 punts i 20 bitlles.

   

  Amb relació a la classificació general, Sant Marti Sarroca la inaugura al capdavant, seguit de Colobrers Blaus i Termites C que ocupen la segona i la tercera posició, respectivament. Mentrestant, els Termites B, Termites A i To-K-Fusta se situen entre el cinquè i el setè lloc. La segona jornada se celebrarà el 16 d’octubre a Sant Pere de Riudebitlles.