Convocada per al 6 de juliol la Junta Local de Seguretat

  0
  46

  La Junta Local de Seguretat Ciutadana de Badalona es reunirà el pròxim dilluns 6 de juliol per abordar els problemes d’inseguretat i convivència que pateix la ciutat, segons ha anunciat en roda de premsa l’alcalde de Badalona i la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González.

  Si logísticament és possible, la Junta tindrà lloc a l’Oficina Municipal del Districte número 4 de la Salut/Llefià, a la qual s’espera l’assistència del conseller del Departament d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, al qual es demanarà que destini a Badalona el màxim nombre de Mossos possibles.

  Xavier Garcia Albiol ha remarcat que la petició al conseller és del passat dia 15, abans del greu incident de dissabte en el qual una persona va resultar ferida greu en un robatori al barri de Llefià. L’alcalde ha puntualitzat que “Badalona no és una ciutat més insegura que qualsevol altra del seu entorn, no hi ha un problema greu de seguretat, però sí que hi ha un problema en diversos punts molts localitzats”. “Demanarem l’expulsió a tots aquells que hagin vingut a delinquir”, ha afegit Albiol.

  Per altra banda, el govern municipal està treballant per millorar les mancances de recursos humans i materials de la Guàrdia Urbana. Hi ha un 22% menys d’efectius que l’any 2015, segons Albiol, que ha anunciat una pròxima convocatòria per augmentar un 10% la plantilla de la Guàrdia Urbana, amb 30 nous agents de nova promoció i 19 més en comissió de servei. També s’ha iniciat la compra de nou material com vehicles i uniformes i la posada en marxa de patrulles a peu de guàrdies de barri. Així mateix es renovarà i es modernitzarà la Sala de Comandament de la Comissària de la Guàrdia Urbana i s’ha comprat un dron de vigilància.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí