Cruz reapareix amb victòria (80-86)

0
    22

02/08/2015 – La badalonina torna a tenir minuts amb les Lynx després de perdre’s l’últim partit de lliga a causa d’una lesió al turmell.

Tot i que amb alguna molèstia, Anna Cruz va reaparèixer la passada matinada al BOK Center. Les Minnesota Lynx visitaven la pista de Tulsa Shock, tercera franquícia de la conferència Oest.

Cruz havia tancat el partit contra Los Ángeles (82-76) amb problemes en un dels seus turmells, fet que va impedir que la base de Badalona pogués jugar davant d’Atlanta (86-70) al Target Center.

Ahir, però, Anna Cruz tornaria a ser important dins de la rotació de les Lynx, jugant un total de 29 minuts, anotant 7 punts (2/5 en tirs) i capturant 1 rebot.

Minnesota dominaria el marcador durant la major part del duel, però no podria aconseguir un avantatge prou consistent com per arribar als últims minuts sense haver de suar per vèncer.

Després d’una primera part realment ajustada (39-45), les Lynx aconseguirien situar-se onze punts per sobre durant el tercer quart (39-50). Tulsa, però, podria reaccionar, arribant a l’últim període amb plenes opcions de lluitar pel triomf (59-64).

A l’hora de la veritat, Maya Moore demostraria perquè és una de les millors jugadores de la WNBA. L’aler de les Lynx anotaria 16 dels seus 20 punts en l’últim parcial, aconseguint una sèrie de tir de 4/6 en triples que seria clau per tal de vèncer al BOK Center.

Minnesota continua sent líder de la conferència Oest (15/4), amb quatre triomfs més que Phoenix (11/7). El pròxim rival de la franquícia de Minneapolis serà Los Ángeles Sparks, al Staples Center d’LA.