Debut a l’Olímpic contra el Lagun Aro de Sito

  0
  sito.jpg

  03/08/2012

  La Penya començarà la lliga ACB 2012-2013 a casa contra el GBC i l'acabarà al camp de l'Estudiantes.

  La Penya 2012-2013 jugarà el primer partit de lliga a l'Olímpic de Badalona contra el Lagun Aro GBC entrenat per un vell conegut de l'afició verd-i-negre, Sito Alonso. Després, la Penya visitarà la pista de l'Unicaja i rebrà l'Assignia Manresa.

  A diferència d'altres anys, el primer tram de temporada respectarà les jornades en cap de setmana, i el primer partit intersetmanal no serà fins el 19 o 20 de desembre, la jornada en que la Penya rebrà el Cajasol d'Aito.

  Aquest any l'Olímpic tindrà viurà uns quants retorns. El de Norel serà a la jornada 27, el 31 de març mentre que el de Rudy amb el Madrid serà a la 33, l'11 o 12 de Maig, coincidint amb les festes de Maig de Badalona. Aquest partit, vindrà precedit per la jornada 32 en que la Penya visitarà el blaugrana, i serà l'antecedent d'una última jornada que podria ser dramàtica per dos clàssics del bàsquet estatal: Estudiantes-Penya.

  El retorn de Pau Ribas amb el València Basket serà el 14 d'abril i el de Josep Franch amb el Múrcia serà el 28 d'Octubre. El Barça visitarà l'Olímpic el 9 de desembre i el Madrid-Penya serà el dia de reis.

  Consulta el calendari