Desarticulen a Badalona una xarxa que proveïa els ‘top manta’ de Barcelona

  0
  49
  Cgo_AIaWIAAgFvC.jpg

  25/04/2016 – Els Mossos han desmantellat tres punts de distribució de productes falsificats destinats al top manta de Barcelona i als encants de la pròpia Badalona.

  Els Mossos d'Esquadra han desmantellat a Badalona tres punts de distribució de productes de marca falsificats destinats al top manta de Barcelona i als mercats ambulants de la mateixa ciutat de Badalona i de Sant Adrià de Besòs. En total s'han decomissat més de 5.000 productes, com roba esportiva, perfums, cinturons, sabates i fins i tot telèfons mòbils d'alta gamma.

   

  Els Mossos han detingut ja a dues persones però l'operació encara continua oberta, ja que se sospita que hi pugui haver connexions amb les persones que duien a terme les falsificacions. El 'modus operandi' dels distribuïdors es limitava a emmagatzemar el material en pisos que, alhora, servien de punt de venda per a manters.

   

  La xarxa de distribució de material falsificat desarticulada contactava amb els venedors ambulants per vendre’ls els productes que distribuïen a la ciutat de Barcelona amb el sistema del top manta, principalment. Es tracta de dos homes de nacionalitat senegalesa i amb domicili a Badalona, que treballaven des d'un pis de Badalona, on vivien, un altre pis de Sant Adrià de Besòs i un traster, que feien servir de magatzem.

   

  Els homes van ser detinguts dimecres, acusats d'un delicte contra la propietat industrial i usurpació de l'estat civil. A més, tenien antecedents policials pels mateixos fets. Els dos homes van passar a disposició judicial dijous i el jutjat d’instrucció número 4 de Badalona va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

   

  La investigació es va iniciar fa algunes setmanes, quan efectius del Grup de Delinqüència Urbana van detectar un dels distribuïdors arrel de diversos decomisos de colònies, roba esportiva, sabates i bosses, a venedors del top manta.