El Badalona no aixeca el cap

0
    32

29/09/13 – El CF Badalona perd en la seva visita a Ontinyent corresponent a la setena jornada de lliga. El conjunt escapulat cau per 3-2 després d'una primera meitat per oblidar. El golejador badaloní va ser el canari Abraham, que va transformar dos penals.

El CF Badalona va sortir a la primera meitat amb la intenció d'anar a pel partit i es va fer amb el control durant els primers deu minuts. Piti Belmonte va fer canvis a l'onze inicial respecte a jornades anterior. Va debutar a la lliga Sergi Maestre i va jugar amb dos davanters: Moha i Gallego. Després del control inicial visitant, l'Ontinyent va despertar i poc a poc va equilibrar el partit. I fins i tot dominar-ho. Al minut 21 arribava el primer gol local gràcies a Paco Sáez, que rematava un centre d'un company. Minuts després, però, el Badalona va aconseguir l'empat gràcies al penal provocat per Enric Gallego i transformat per Abraham. Amb aquest gol semblava que tornaria a començar el partit, però minuts després l'Ontinyent es va tornar a posar per davant. I pitjors noticies arribarien, ja que a les acaballes de la primera meitat el conjunt valencià ficaria el tercer gol. Paco Sáez tornaria a marcar pel seu equip.

El conjunt escapulat, doncs, va haver de nedar a contracorrent a la segona meitat per intentar almenys puntuar a El Clariano. Però no va ser així. Durant els primers minuts de la represa estava més a prop el quart gol ontinyentí que el segon escapulat. Maestre va tallar un mà a mà de Paco Sáez davant Marcos per evitar el gol. I de nou de penal arribaria el segon badaloní. Abraham va provocar i també va ser l'encarregat en llençar-lo. El Badalon tornava a tenir una mínima esperança de poder puntuar, però minuts després es va quedar amb deu per l'expulsió d'Enric Gallego. Al minut 90 Ferran Tacón va tenir en les seves botes l'empat, però el seu xut va sortir fregant el pal. Així doncs, nova derrota del CF Badalona, la segona consecutiva. A la propera jornada rep l'Olímpic al Camp del Centenari.

FITXA TÈCNICA:

Ontinyent CF: Flor, Huertas, Fran, Muñoz, Pereira, Ortega, Nico, Alberto, Paco Sáez (Pereira 89'), Trujillo (Oscar Martin 76') i Verdú (Francesc 90').

CF Badalona: Marcos, Grima (Ferron 39'), Cárdenas, Castillo, Maestre, Lázaro (Joaquin 67'), Puigdollers, Boniquet, Abraham, Gallego i Moha (Tacón 51').

Àrbitre: López López (col·legi castellà-manxec. Grogues a Ortega, Huertas, Flor i Sáez per l'Ontinyent. Pel Badalona Grima i Gallego (doble groga).