El Badalona s’ennuega amb el cuer a l’Estadi (0-0)

0
    24
    Flash BDN

El Badalona va desaprofitar una nova oportunitat de sumar la victòria a l’Estadi. El conjunt de Javi Moreno va empatar contra la SD Ejea, darrer classificat, i l’ombra del descens es manté a prop de l’equip badaloní (0-0).

La manca d’efectivitat va tornar a ser el guió de partit del Badalona, amb tres pilotes que es van estavellar contra la fusta. Tot i desenvolupar-se un primer temps força anivellat, els escapulats van gaudir de les oportunitats més clares. Pitu i Jaume van destacar amb els seus intents a porteria, però el marcador no es va moure abans de finalitzar els primers 45 minuts.

L’Ejea també va voler tenir el seu protagonisme i accions de perill a la represa, però Àlex Sánchez sota pals va haver d’evitar la sorpresa a l’Estadi. Minuts de patiments d’un Badalona que va intentar fer un pas endavant.

L’assetjament badaloní al tram final va evidenciar la manca d’encert del Badalona. Jairo i Carri van estavellar la pilota contra el travesser, així com Alex Pla i Sascha també van tenir les seves oportunitats de foradar la porteria rival. Segon temps molt espès dels badalonins.

Empat final sense gols d’un Badalona que treu profit de la jornada i es manté fora de les posicions de descens. Un punt per sobre de la zona perillosa de la taula. La SD Huesca B serà el proper rival escapulat, a domicili.