El CB Sant Josep aterra a Bufalà

  0

  El CB Sant Josep va començar a disputar partits com a local al pavelló de bàsquet de Bufalà a partir d’aquest diumenge 24 d’abril, seu en què habitualment disputa els seus partits com a local l’Associació Bàsquet Bufalà 2005 (ABB).

  Durant la jornada de diumenges, els equips formatius parroquials disputaran els seus enfrontaments al pavelló badaloní. Una petició que el club està intentant aconseguir des de fa diversos mesos per tornar a jugar enfrontaments a la ciutat, tot i la dificultat que suposa.

  A Badalona no hi ha prou espai per als equips groc-i-liles i per aquesta raó el club va haver de marxar de la ciutat i jugar “com a local” a Ciutat Meridiana.

  Des de l’Ajuntament han informat al club que és pràcticament impossible disposar d’una pista coberta abans de finalitzar l’any 2022 i de moment se’ls ha ofert la possibilitat de fer-ho a Bufalà. Una situació no exempta de polèmica.

  L’ABB ha de cedir els seus horaris

  Aquesta nova realitat i convivència de dues entitats al pavelló no ha començat amb gaire bon peu.

  Per aquest cap de setmana, diumenge 1 de maig, l’ABB havia rebut un comunicat en què ha de buscar una alternativa d’horaris al seu pavelló, ja que no hi ha la possibilitat de jugar diumenge com a local, ja que és festiu.

  Tot i així, l’ABB s’ha trobat que el CB Sant Josep té horaris fixats per a diumenge a la tarda, una jornada que habitualment aprofita l’ABB durant el matí per als seus sèniors i que ha empipat força al club badaloní, que ha hagut de trobar nous horaris.

  Durant les darreres temporades l’ABB ha intentat disposar d’horaris durant les jornades de diumenge a la tarda, però aquesta petició ha estat denegada per manca de conserge.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí