El Centre Comercial Montigalà organitza la segona edició del Montigalà Arts Festival

  0
  81
  Captura.JPG

  30/04/2018 – Després de l’èxit de l’any passat, el Centre Comercial Montigalà organitza la segona edició del Montigalà Arts Festival (MAF), un festival gratuït d’espectacles i jocs relacionats amb les arts escèniques i el món del circ per a tota la família. Coincidint amb les Festes de Maig de Badalona, l’esdeveniment, que es celebrarà al Parc de Montigalà de la ciutat en horari de 10:30 a 21:00 hores, amplia la programació d’aquesta edició, ja que comptarà a més a més amb nombroses activitats itinerants de manera continuada.Dins la programació prevista, destaca la presència de referents internacionals del món del circ com el Capitán Maravilla, còmic àmpliament premiat que combina humor amb tècniques de circ clàssic; els artistes de Circo Los, que presenten el seu espectacle de música Xarivari Blues; els pallassos acròbates de Tandarica Circus; i la companyia La Bella Tour amb el seu espectacle principal.

  Així mateix, el festival acollirà espectacles d’acrobàcies, malabars, shows d’humor, exhibicions de  titelles i màscares gegants de la mà de Xirriquiteula Teatre, dinamitzacions i balls; així com tallers de maquillatge o de manualitats relacionats amb la temàtica del circ per als més petits. De la mateixa manera la jornada acollirà un altre must del moment: la gastronomia, ja que s’instal·laran en el recinte diferents food trucks amb tot tipus de menjar saludable i s’habilitarà una zona de terrasses per a gaudir del Montigalà Arts Festival en família.

  Així, el centre comercial Montigalà consolida el seu suport a la ciutat de Badalona, sent un important actiu en la celebració de les Festes de Maig amb aquest format d’activitat intergeneracional. El MAF complementa l’habitual promoció que el centre comercial fa de les festes de la Ciutat amb la distribució dels populars mocadors solidaris entre els seus clients i la col·laboració amb les entitats culturals.