El Consistori comença l’enderrocament de la finca del carrer de la Creu amb Dos de Maig

  0
  34
  Enderroc 3.jpg

  26/10/2013 – Després de l'incendi de la setmana passada, l'Ajuntament ha accelerat els tràmits perquè els jutjats donessin llum verda al inici de l'enderrocament; la casa havia estat ocupada il·legament fins ara i havia provocat molts maldecaps als veïns.

  Després del foc de la passada setmana, l’Ajuntament ha iniciat ja el procés d’enderrocament de la finca de la cantonada del carrer de la Creu amb el carrer Dos de Maig, propera a la plaça Pompeu Fabra. Es tracta d’una casa que portava molt temps ocupada de forma il·legal i que despertava les queixes i el malestar dels veïns degut a l’incivisme dels inquilins i diferents incidents, entre ells diversos incendis.

   

  El govern local ja ha completat els tràmits legals necessaris per demostrar que ja no hi ha ningú residint a l’habitatge i els jutjats han donat llum verda. El primer pas ha estat instal·lar unes bastides; el procés serà lent i s’ha d’anar desenvolupant poc a poc per causar les menors molèsties possibles. És aquest el primer pas de la dignificació del carrer Dos de Maig, explica l’alcalde Garcia Albiol. Inicialment s’arranjarà i ampliarà la vorera, abans d’elaborar i presentar el projecte adequat.