El Cryptshow porta una cinquantena de curts a la Secció Oficial

  0
  the priest.jpg

  27/06/2017 – El certamen de ciència ficció, fantasia i terror escalfa motors per a la seva 11a edició.

  El festival de ciència ficció i terror Cryptshow  arriba a la seva 11a edició i ja escalfa  els motors per a fer tremolar Badalona els primers dies d’aquest mes de juliol. Del 5 al 9, el teatre del Círcol es convertirà en la principal seu del certamen cinematogràfic, que enguany oferirà 9 hores de curtmetratges, a més d'algun llargmetratge  per dia.

   

  La Secció Oficial de curts ha esdevingut una referència a tot Catalunya pel que fa al gènere fantàstic i de terror en aquest format, ja que al Cryptshow hi participen obres premiades internacionalment a festivals de renom com Sundance, Fant-Asia International Film Festival, Horrorfest, Sitges Film Festival o Brussels International Festival of Fantasy Film, entre d'altres.

   

  Enguany s’han inscrit 280 curtmetratges de 37 països d’arreu del món, sobretot de l’estat espanyol, França, Estats Units, Mèxic, Alemanya i Regne Unit, però també, anteriorment, curts de Corea del Sud, Iran, Rússia o Colòmbia. De tots ells s'han seleccionat un total de 48 per formar part de la Secció Oficial a Competició.

   

  Estrena a Espanya de ‘The Priests’

  Una de les joies d’aquest 2017 serà la premiere a Espanya de la coreana ‘The Priests’, la primera pel·lícula sobre possessions demoníaques de Corea del Sur on es veu involucrada l'Esglèsia Catòlica. És obra del nominat al millor director novell al 37th Blue Dragon Film Awards, Jae-hyun Jang.