El cunyat d’Obama entrena al Palau Olímpic de Badalona

  0
  51
  oregon.JPG

  24/08/2012

  Craig Robinson, germà de Michelle Obama, és a l'Olímpic dirigint la universitat d'Oregon State de la NCAA

  L'olímpic és un niu del bàsquet pel que hi passen molts jugadors o equips a entrenar. Aquests dies, la Penya conviu amb la universitat d'Oregon State, que es entrenada per Craig Robinson, germà de Michelle Obama i per tant cunyat de Barack Obama, president dels Estats Units.
   

  L'equip nord-americà està de gira per Europa des del passat dia 21 fins al 27 d'agost per disputar una sèrie de partits amistosos preparant el començament de temporada a la Conferència Pac-10 de la NCAA.
   

  França i Espanya han estat els països elegits pels Beavers. La seva estada al país gal va concloure amb una victòria sobre el Saint Charles de Chareton (59-76). Els jugadors i l'staff tècnic ja es troben a Catalunya, on disputaran el proper dia 24 un amistós davant el C.B Santfeliuenc de la Lliga EBA. A continuació, la gira acabarà a Madrid els dies 26 i 27 d'agost, jugant davant el Canoe i l'Alcobendas, dos equips de categoria EBA.

   

  Després de la marxa del màxim anotador històric Jared Cunningham, elegit al Draft NBA 2012, compten amb Devon Collier, Ahmad Starks, Roberto Nelson i l'australià Angus Brandt com a jugadors més destacats.

   

  L'entrenador Craig Robinson va oferir unes paraules als mitjans del club.

   

  Quina és la raó per la qual els Beavers vénen a jugar a Europa abans de la temporada de la NCAA?

   

  "És una gran experiència cultural per als nois. Quatre anys després tornem a viatjar per Europa i visitar llocs com Barcelona, i aixó es  sempre és d'agrair. A més,  d'estar en contacte amb clubs professionals com el Club Joventut Badalona. "

   

  Jared Cunningham era important perquè és l’anotador  històric de l'equip. No obstant això, quins jugadors penseu que prendran la responsabilitat d'aquesta temporada?

   

  "La temporada passada Jared ens donava 18 punts per partit. Aquest any cal suplir aquesta absència amb l'aportació de tres jugadors: Roberto Nelson, Ahmad Starks i Angus Brandt. Són les nostres tres referències ofensives que han de fer un pas endavant. "

   

  Què en sap del Club Joventut Badalona?

   

  "Vaig jugar a Anglaterra com a jugador profesional amb l’equip dels Manchester Giants,  i vaig jugar un torneig a Barcelona. Per nosaltres és un honor entrenar en aquestes instal· lacions on fa 20 anys va jugar el Dream Team als Jocs Olímpics de 1992. "

   

  Què és el que més li agradava d'aquest entrenament fet al Palau Olímpic de avui?

   

  "Ens ha agradat molt poder entrenar aquí, estem encantats amb el tracte rebut."

   

  Què li sembla la Lliga Endesa?

   

  "Als Estats Units és difícil veure els partits que es juguen a Europa, però pel que fa el bàsquet espanyol sé que és una de les millors lligues del món. La lliga italiana és bona, la francesa també,  però en la Lliga Endesa hi ha molt més nivell. Des d'aquesta competició han arribat molts jugadors a l'NBA. Com per exemple Ricky Rubio y Rudy Fernández. "

   

  Sabia que en aquesta mateixa pista Ricky Rubio va començar a despuntar amb 13 anys?

   

  "La formació que es fa aquí fa que surtin grans jugadors com és aquest cas. És un gust estar amb grans clubs. Després del partit de demà ens anirem a Madrid. "