El Seagull, a l’expectativa per entrar al nou estadi

  0
  17
  15578644_1206382072772565_4312334122923192667_n.jpg

  10/01/2017 – L’acord verbal que té el club amb l’Ajuntament és que el primer equip pugui gaudir de les instal·lacions construïdes al costat de Montigalà.

   

  En una setmana marcada per les últimes negociacions del conveni d’ús del CF Badalona, l’altre club de futbol que ha de gaudir del nou estadi municipal, el Seagull, es manté a l’expectativa.

   

  L’acord verbal que té l’entitat amb la regidoria d’esports és que el primer equip de les gavines pugui entrar a l’estadi i convertir-lo en la seva nova llar. El Seagull va demanar que el filial també hi tingués accés, però finalment només ho podrà fer la plantilla de Ferrón.

   

  “En principi es va parlar amb l’Ajuntament que el primer entrenaria i jugaria a l’estadi. Oficialment no tenim cap paper signat encara”, ens apunta Pilar Ruiz, presidenta de l’entitat.

   

  El Seagull ha donat i continuarà donant marge al Consistori, però té clara una cosa: “quan el Badalona comenci, nosaltres també volem fer-ho”, apunta Ruiz.

   

  Des de l’entitat només es demana racionalitat. “Si no podem entrenar i jugar al mateix lloc, no volem estar a l’estadi. El primer equip necessita estar en un camp fix. Crec que nosaltres ocupem una xifra d’horaris molt baixa i les jugadores tenen dret a estar en una instal·lació de nivell. Som líders de la segona màxima categoria d’Espanya”, reivindica la presidenta blava.

   

  L’entitat, igual que el CF Badalona, també necessita redactar un conveni d’ús amb l’Ajuntament, document que es preveu molt més senzill de tirar endavant. “En cas d’aconseguir repetir el play-off, ens encantaria fer-ho al nou estadi”, assegura la presidenta del Seagull.