El FIATC Joventut més solidari

  0
  joventut2.JPG

  02/01/2015 – Jugadors, tècnics i representants del consell d’administració han passat per diferents centres hospitalaris i han entregat diferents obsequis als nens i nenes ingressats.

   

  La primera plantilla de la Penya ha dedicat part del matí d’avui a fer somriure als més necessitats; aquells que durant les vacances de Nadal han hagut d’estar internats en diferents centres hospitalaris.

   

  El gruix del primer equip, acompanyat per tot el staff tècnic i pel president, Jordi Villacampa, s’ha desplaçat a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Allà els esperava el director del centre, Jordi Ara, i el regidor i tinent d’alcalde Juan Fernández.

   

  Tot seguit, la delegació verd-i-negra s’ha traslladat a la planta de Pediatria per visitar als nens i nenes ingressats. Els pacients de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol han pogut gaudir d’una sorpresa gens esperada i han rebut regals per part dels jugadors.

   

  Cal destacar que la primera plantilla del FIATC Joventut ha coincidit a Can Ruti amb el primer equip del RCD Espanyol, una altra de les entitats esportives de referència a Catalunya que té per costum visitar les instal·lacions de l’hospital badaloní durant el Nadal.

   

  El Germans Trias i Pujol no ha estat l’únic centre visitat per la primera plantilla de la Penya. El capità, Nacho Llovet, i Alex Barrera s’han desplaçat a la Clínica FIATC Diagonal d’Esplugues de Llobregat per visitar als malalts que es troben ingressats a l’hospital del principal patrocinador del club.