El pressupost de les cancel·lades Festes de Maig es destinarà a la vacuna del coronavirus i a ajudes per a la ciutadania

  0

  L’alcalde Àlex Pastor ha anunciat avui en unes declaracions a Ràdio Ciutat de Badalona que les Festes de Maig d’enguany quedaven anul·lades per la crisi sanitària i mundial del coronavirus que estem vivint aquests dies. “Encara que és possible que en maig s’hagi superat el confinament, em semblaria un acte frívol celebrar les Festes”, assegura Pastor.

  El pressupost total per a les Festes de Maig és de 450.000 euros. D’aquests diners, 50 mil euros continuaran anant destinats per a les festes, perquè així s’havia acordat, però 50 mil més s’enviaran a Can Ruti per col·laborar en la investigació de la vacuna contra el coronavirus. Els altres 350 mil euros aniran a parar a una línia d’ajudes per a aquells negocis de la ciutat que hagin tingutque tancar o per a persones que s’hagin quedat a l’atur. “M’agradaria que aquests diners arribessin al màxim de gent possible”, comunicava Pastor en un vídeo a les xarxes socials.

  L’alcalde també ha aprofitat l’ocasió per expressar el seu orgull per continuar sent un referent d’investigació biomèdica a nivell mundial, com és l’Hospital Germans Trias i Pujol.

  A l’entrevista de Ràdio Ciutat, l’alcalde ha assegurat que encara no saben si el disseny del dimoni, que ja s’havia triat, servirà per l’any vinent o si la ciutat podrà programar actes durant la Festa Major d’Agost.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí