El PSC demana explicacions al govern sobre la recollida de signatures entre comerciants

  0

  13/07/2012 – El primer secretari socialista municipal, Àlex Pastor, considera “molt greu que representants públics organitzin una falsa recollida de signatures per intentar justificar l’acció de govern davant l’opinió pública”.

  El PSC de Badalona s’ha fet ressò avui de la recollida de signatures de dimecres del regidor ‘popular’ Lerma i la coordinadora del barri de La Salut entre els comerciants de la zona per demanar càmeres de vigilància. El grup municipal ha demanat explicacions al govern local i assegura que, de confirmar-se la notícia, es tractaria “d’un clar intent de manipulació del veïns per part del govern badaloní”.

   

  El primer secretari socialista municipal, Àlex Pastor, considera “molt greu que representants públics organitzin una falsa recollida de signatures per intentar justificar l’acció de govern davant l’opinió pública”, i exigeix “explicacions oportunes al respecte d’aquesta irregular actuació”.

   

  El PSC ha volgut subratllar que aquesta actitud “deixa al descobert l’ineficaç gestió de la seguretat” i avisa que “s’estan produint reunions veïnals al marge de l’Ajuntament per tractar la qüestió de la inseguretat”.