El Sant Josep es redescobreix per jugar a 1a

  0
  x publicar2.JPG
  20/07/2013
  Diego, Gonzàlez i Gracia es mantenen com a veterans d'un equip que pujarà 4 júniors

  Lluny de ser un drama, el descens a la 1a catalana ha donat al Sant Josep l'oportunitat de redefinir-se i permetre que el primer equip estigui més nodrit de jugadors de la casa

  El nivell dels últims equips júnior dels Sant Josep feia molt difícil el salt directe a la Copa Catalunya, però jugant a la 1a catalana el club no ha dubtat en formar un grup amb experiència i joves ambiciosos.

  D'aquesta manera, Diego, Gonzàlez i Gracia seguiran sent la columna vertebral, mentre que la resta de l'equip serà nou.
  Olivares i Arenas pujaran del júnior per completar la posició de base de la mateixa manera que Arimont ho farà a la d'escorta. 
  A la d'aler venen Cala (Tiana) i Llagostera (Círcol), i prop de la pintura hi haurà Edgar (Premià), Serra (Júnior) i Molina (Sènior B Natzaret) acompanyant Gracia.

  Tot plegat dirigit per un bon conegut de l'estructura parroquial: Víctor Cruz
  El tècnic barceloní tornarà a treballar amb una base de jugadors joves a la categoria sènior com va fer en el seu moment amb la generació del 87, la de Prades, Mas de Xaxars i Mañés entre altres.

  Cruz ha remarcat que l'objectiu és "marcar una línia de com ha de ser el sènior de Sant Josep", i espera que "formem jugadors que puguin competir".