El Sant Josep supera el Maccabi Tel Aviv i mostra valentia davant el Madrid

0
    37
    DSC03554.JPG

El CB Sant Josep inaugura el prestigiós II Torneig Internacional Cadet amb victòria davant el Maccabi Tel Aviv (54-62) a la primera jornada de la fase de grups. El conjunt de Marcel Roca va portar l'avantatge al marcador durant tot el partit.

Tot i que el dia a Badalona es va aixecar més aviat amb nuvolada, a la pista parroquial va sortir el sol en forma de triomf. L'estrena de l'equip parroquial al seu torneig d'estiu es començà a posar de cara des de l'inici (9-15 al quart inicial). La millora del conjunt badaloní encara es va fer més intensa gràcies al domini de Gerard Soldevila a la pintura i el lideratge de Raul Tomàs. Abans del descans la diferència ja era de 14 punts (18-32).

El retorn a la pista d'ambdós equips no va tenir una reacció suficient per part del Maccabi Tel Aviv i els grocs-i-liles tancaven el tercer quart amb 12 punts d'avantatge (35-47). Tot i així, els israelians donarien un cop a la taula per posar emoció al darrer temps i deixar enrere la barrera dels deu punts per primera vegada. Una reacció insuficient per empotar-se la victòria. D'aquesta manera, l'amfitrió sumaria el primer triomf amb un resultat final de 54 a 62. Pol Canals amb 14 punts i 17 de valoració va ser el jugador més destacat del Sant Josep.

El físic blanc s'imposa a la segona jornada

A la segona jornada, i cloenda de la fase de grups pel conjunt parroquial davant un pavelló ple de gom a gom, el Sant Josep va patir la primera derrota del torneig davant el Reial Madrid de Miguel Ángel López (52-82).

El físic de l'equip madrileny es va imposar al joc combinatiu, i amb més alternatives, de l'amfitrió. El primer temps va regnar per les errades d'ambdós equips sota cistella, tant al quart inicial (12-22), com al segon període (21-41).

Després del descans, el conjunt blanc va mostrar que el seu joc no només depèn del físic dels seus jugadors i va sorprendre amb detalls de tècnica i dues esmaixades al tercer temps, d'Eric Marciel i Rubén López (43-65). Tot i la diferència final de trenta punts al marcador (52-82), l'equip parroquial va oferir una imatge de valentia. Ara hauran d'esperar a la jornada de demà per conèixer si accedeixen a semifinals o lluiten per la cinquena plaça del torneig.