Mariano Rajoy i Albiol inauguran la nova seu del PP a La Salut

  0
  IMG_1918.JPG

  13/12/2017 – El candidat badaloní s'ha acompanyat del president d'Espanya aquest dimecres.

  Xavier Garcia Albiol ha esperat una setmana de campanya electoral per trepitjar Badalona, la seva ciutat, però ho ha fet aquest dimecres amb molta força. El candidat 'popular' s'ha acompanyat del president Mariano Rajoy per deixar-se veure al barri de La Salut, un dels bastions de l'exalcalde.

   

  Tots dos han fet una passejada pels 'encants' del mercat de La Salut durant una estona, amb molta expectació entre veïnat i comerciants, i posteriorment s'han dirigit al nou local del PP. I és que aquest, la inauguració del nou espai del partit al barri, era l'objectiu principal de la convocatòria.

   

  La nova seu està situada al carrer Salvador Seguí, entre la part alta del passeig de La Salut i el mercat municipal, molt a prop d'on els 'populars' tenien el seu antic local. Com era de preveure i per la gran quantitat de mitjans assistents, l'espai s'ha quedat petit i desenes de persones s'han quedat a les portes escoltant el discursos de tots dos, a través d'uns altaveus disposats a la via pública.

   

  A més de Rajoy, Albiol també ha estat acompanyat de la seva número dos a nivell català, Andrea Levy, i dels regidors i regidores de Badalona.