El sub20 del Tiana passa a la final a 4 (85 a 92)

0
    41

30/05/2014
    Els tianencs van defensar la renda de 14 punts per arribar a la final a 4 de MArtorell

El sub20 del C.B Tiana rebia diumenge el partit de tornada dels quarts de final del Campionat de Catalunya. Després del bon resultat obtingut de +14 en l'anada, sortien amb un bon coixí.

El partit va començar molt bé pels de casa, amb un parcial inicial de 12-4, però el C.B Santfeliuenc venia disposat a remuntar la eliminitòria i ràpidament va entrar en joc i amb un intercanvi de cistelles que va deixar el 26-23 al final del primer quart.

Els del Baix Llobregat van seguir amb un ritme d'encert estratosfèric que els de casa no podien seguir ni aturar i s'arribava amb un 43-51 al descans amb 7 triples de l'equip visitant.

El pas per els vestidors va anar molt bé als dos equips per ajustar les defenses i a partir d'aquell moment anotar cada punt costava molt. El Santfeliuenc però, seguia molt fi des de l'exterior i en només 2 minuts en va clavar 4 de seguits que van dilapidar l'average inicial amb el que contava el Tiana (52 a 71)

Només Alberto Blanco i Alex Horna anotaven mantenint l'equip viu quan passava pels pitjors moments.

El 4t període va continuar amb el caire defensiu, i els dos equips veien la cistella més petita. Novament 9 punts de Blanco van salvar l'equip el el tram final.

Amb el marcador 66-81, el capità Puche (Roger Caballeria) va anotar el tir lliure de l'empat i va fins i tot va tenir el triple final que evitaria la pròrroga, però no va entrar. 67-81 i el partit anava a la pròrroga

Al temps extra l'encert de Marc Fernàndez, amb 2 triples gairebé seguits i 4 de 4 al llarg del partit, va donar un cop d'autoritat perquè l'equip, amb una gran defensa, aconseguís el pas a la final a 4.

"Ens ha passat per sobre el C.B Santfeliuenc des de el minut 15 al 35. Però hem sabut aguantar i capgirar el ritme del partit al final. Quan s'enfronten dos gran equips pot passar qualsevol cosa, hem intentat jugar sense pensar en l'average que teníem i guanyar el partit, però han sigut molt superiors; tant com nosaltres allà. Només puc felicitar als meus homes, ja que han tret forces d'on no en quedaven, quan el rival t'anota 16 triples és molt senzill venir-se avall, però la ocasió ens ha fet treure tot el que teníem dins." Deia l'entrenador del C.B Tiana, Sunyol Costa, al acabar el partit.