El Turó d’en Caritg, un parc abandonat després de 17 anys

  0
  DSCF0185.JPG

  12/02/2015 – L'associació de veïns qüestiona l'incivisme i la manca de manteniment que pateix el parc des de fa molts anys i proposa un projecte turístic.

  El Turó d'en Caritg és un parc situat al barri de Sistrells i fou inaugurat l'any 1999, i des d'aleshores ha acollit diversos esdeveniments com la Festa Gelega, la Festa de las Migas i concerts de les Festes de Maig, entre altres. Però també és un espai amb jocs infantils i amb miradors per observar l'entorn que envolta la ciutat de Badalona.

   

  Des de fa temps, l'Associació de Veïns del Turó d'en Caritg qüestiona l'incivisme i la manca de manteniment per part de tots els governs que han passat pel consistori municipal. Esglaons i bancs trencats, parets guixades, excrements d'animals, escombraries, arbres i plantes en mal estat, i la falta d'il·luminació i  papereres són algunes de les queixes que l'entitat observa dia a dia. Per millorar la imatge del turó, el seu president, Javier Cabrera, proposa des de fa tres anys, un projecte turístic que consisteix en recuperar els búnquers antiaeris que s'amaguen i un parc d'aventures, que "afavoriria al barri", assegura Cabrera.