Cap de setmana de tapes i activitats vora mar a càrrec de Fòrum Turisme

  0
  tapasbdn.jpg

  14/07/2012 – El Badalona Tapas & Midnight Bath és una iniciativa impulsada per empresaris de Badalona en la qual hi haurà una gran oferta gastronòmica, amb tapes i beguda per dos euros i mig, i lúdica a la platja dels Pescadors.

  La platja dels Pescadors acull aquest cap de setmana el Badalona Tapas & Midnight Bath, una original iniciativa del Fòrum Turisme de fer un bany nocturn a la platja al voltant de diferents propostes gastronòmiques. Es tracta d’un projecte privat d'empresaris de Badalona vinculats amb el sector serveis i persones a títol privat que volen difondre pels diferents canals de turisme de Barcelona i Catalunya la gastronomia local i la façana marítima badalonina.
   

  Des de les 18h i fins les 2h de la matinada de dissabte, i de 12h a 22h del diumenge, l’acte té com a principal atractiu la participació de diferents negocis vinculats amb la hostaleria que oferiran tapes per 2 euros i mig amb beguda inclosa, com El Cafè de les Antípodes, Can Frai, la Sargantana, Tariq, Can Pelat, Restaurant la Palmina, l'Espinalé, Frutaway, 4 pedre o la Cervesa del Dimoni. A més de la gastronomia, els assistents podran gaudir de diferents activitats, com una guerra de pistoles d’aigua o una nedada “fins a la bóta”.

   
  Tothom rebrà informació sobre diferents rutes turístiques per fer a Badalona i dels serveis o hotels de que disposa la ciutat. Ja sigui submergir-se per la Badalona romana a través d'un tour per les termes, la Badalona més rural, fent una excursió al monestir de Sant Jeroni de la Murtra o la més industrial a través d'una visita guiada per la fàbrica de l'Anís del Mono, l'objectiu és donar a conèixer la ciutat com una parada obligatòria pels turistes que vulguin conèixer Barcelona.