Els Dracs es preparen per a la final de la lliga nacional

  0
  Photo 10-06-14 20.52.39.jpg

  11/06/2014 – El partit tindrà cita el proper diumenge, 15 de juny, a les 12 hores al Camp Municipal de Pomar.

  A pocs dies de la seva celebració, els Badalona Dracs va presentar aquest dimarts, 10 de juny, la gran final de la XX Lliga Nacional de Futbol Americà Sèrie A amb la presència del president de l’equip, José Luis Solé; el quarterback dels Dracs, Sergi Gonzalo, i el jugador dels València Firebats, Ray Ros.

   

  La novetat d’aquest partit serà la seva celebració que tindrà cita el diumenge, 15 de juny a les 12 hores, al Camp Municipal de Pomar, i no a Montigalà, ja que Soler va manifestar que li agradaria viure aquesta final a casa seva, a Montigalà, però “Pomar també és un bon lloc perquè té graderia”. A més, durant el partit hi haurà diverses activitats, especialment adreçades als infants.

   

  Pel que fa la temàtica del partit, Gonzalo va destacar que “hem d’estar preparats, els Firebats compten amb molts jugadors que doblen l’atac i la defensa, però això ens pot beneficiar a partir del tercer quart a causa de la seva baixada física”. El quarterback dels Dracs confia en mantenir la seva filosofia, com han fet durant aquesta i les anteriors temporades, per endur-se la final a casa seva. En canvi, Ros assegura que pel València ha estat un any de transició, “hem tingut que canviar de mentalitat perquè al principi de temporada no ens va ser fàcil, però finalment és una recompensa arribar a la final”. Per afrontar als Badalona Dracs, el jugador dels Firebats destaca que el seu equip pensa en si mateixos, en els punts forts i estratègies, entre altres.

   

  Recordar que pels Badalona Dracs serà la seva onzena final de la LNFA Sèrie A i si la victòria tira cap a casa seria el seu sisè títol, ja que no guanyen la lliga des de 2004.