Els Dracs jugaran la Champions del futbol americà europeu

  0
  C3cHZJHWEAMtzcs.jpg

  31/01/2017 – La BIG6 Europe, màxima competició continental de clubs, ha convidat l’entitat presidida per José Luis Soler.

   

  Quina gran notícia. Els Badalona Dracs tindran l’oportunitat de mesurar les seves forces amb els millors clubs del futbol americà europeu. L’entitat confirmava en les darreres hores la invitació rebuda per part de la BIG6 Europe, màxima competició continental de clubs, per tal de formar part del torneig d’enguany.

   

  Els Dracs, grans dominadors de la lliga nacional espanyola, estan en desavantatge pressupostari amb els seus rivals a Europa, però el club encara entusiasmat aquesta oportunitat de competir al més alt nivell continental.

   

  Tot i que encara no es coneixen les dates concretes dels partits, el conjunt negre-i-plata sí que sap quins seran els seus rivals en la fase de grups. Cal recordar que la BIG6 Europe compta amb una fase inicial formada per sis equips i dividits en dos grups diferents. Cada club juga dos partits: un fora de casa i l’altre com a local. Un cop finalitzada la lligueta, l’equip que queda primer de cada grup disputa la final de l’Eurobowl.

   

  En conseqüència, els Badalona Dracs s’hauran de preparar al màxim per poder rendir en la ‘Champions’ del futbol americà. Els adversaris a derrotar en la fase de grups són molt durs. En primer lloc hi ha l’Amsterdam Crusaders, l’entitat de més tradició del futbol americà d’Holanda (dues Eurobowl i 18 lligues holandeses guanyades).

   

  Sens dubte, però, el principal favorit és el New Yorker Lions alemany. Aquest equip de Braunschweig té un estadi amb capacitat per a 25.000 espectadors, ha guanyat les dues últimes edicions de l’Eurobowl i les darreres quatre German Bowl (lligues alemanyes). 

   

  “A causa de la trajectòria nacional i internacional dels Badalona Dracs, el club ha estat convidat a participar a la BIG6, la màxima competició continental a nivell de clubs Badalona es mereixia una notícia com aquesta. Fa més de 30 anys que estem practicant el futbol americà a la ciutat”, destacava José Luis Soler, president de Dracs, per valorar la notícia.