Maldonado: “Intentaré convèncer als meus jugadors del perill del Valladolid”

  0
  49
  maldonado canaries charly.JPG
  01/03/2014
  El tècnic creu que és bo que la derrota de Santiago hagi mobilitzat als jugadors i remarca la capacitat del Valladolid de crear dubtes al rival

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat de la reacció de l'equip després de la desfeta a Santiago, i del nou compromís que afronta demà a l'Olímpic contra el Valladolid.

  El tècnic verd-i-negre ha reconegut que a la pista de l'Obradoiro, els jugadors "van pair la derrota d'una manera diferent" i que "vam donar mostres clares mostres d'inferioritat, sobretot en temes de desig, tot i que també es va ajuntar amb que molts jugadors van tenir un dia molt dolent".

  Al acabar el partit els jugadors es van reunir sense Maldonado per analitzar el que havia passat. "Que ens afecti en principi es bo", destaca l'adrianenc, "i no dubto de que l'equip tiri endavant nen el sentit de posar-li treball". 
  No obstant, Maldonado és conscient de que "en això del bàsquet tot dona moltes voltes i les sensacions i els estats d'ànims pugen i baixen". A més ha afegit que "no és fàcil afrontar-ho amb treball si l'endemà tens 5 baixes".

  Pel que fa al matx de demà contra el Valladolid, el cuer de la competició amb només 2 triomfs, ha declarat que "no convenceré a ningú de que el Valladolid és un rival perillós, però intentaré fer-ho amb els meus jugadors". 

  En la mateixa línia en la que es va expressar Miralles, Maldonado creu que el Valladolid "no té el respecte de la gent", però remarca que "està jugant millor fora que a casa, ens van fer mal al partit d'anada i és un rival que mira de crear dubtes, i si a nosaltres ens fan parar i pensar, patim". 
  "De moment no ha rendit però està buscant la víctima per guanyar partits", ha sentenciat.