Els usuaris podran aparcar al Viver i Pompeu Fabra durant tot el dia per 7 euros

  0
  59
  Aparcament El Viver.JPG

  17/07/2013 – Engestur inicia una campanya per facilitar l'estacionament en els aparcaments municipals del Centre durant els festius i caps de setmana d'aquest estiu.

  L’empresa municipal Engestur inicia aquest mes de juliol una campanya d’aparcament d’estiu per afavorir l’accés a la platja. Els usuaris podran aparcar tot el dia, pagant només 3 hores, en els aparcaments de Pompeu Fabra i el Viver.

   

  La campanya funcionarà tots els dissabtes, diumenges i festius a partir del 20 de juliol i es mantindrà fins al 29 de setembre. Els interessats poden mantenir l’automòbil durant tot el temps que vulguin en l’horari comprès entre les 8.30 i les 20.30 hores. El preu final serà de 6,90 euros, el que costen en l’actualitat 3 hores d’aparcament.

   

  La campanya d’aparcament d’estiu s’efectua en els aparcaments municipals de Pompeu Fabra i el Viver perquè són els més propers a la zona central de la platja de Badalona. Aquesta campanya complementa l’oferta d’aparcament a l’aire lliure del solar de l’antiga fàbrica del Cristall, on també es pot aparcar des de les 8.30 i fins a les 20.30 hores tots els dies de la setmana, en aquest cas amb un preu de 4 euros al dia, o 2 euros per 2 hores d’aparcament; i del Port de Badalona, que també permet aparcar per 4 euros durant tot el dia.