Final empatada (79-60)

0
    35

12/10/2016 – Les Minnesota Lynx d’Anna Cruz aconsegueixen igualar la final de la WNBA després de superar àmpliament les Sparks en el segon partit de la sèrie.

La final de la WNBA 2016 viatjarà a Los Ángeles amb un empat tècnic. Després de veure com un tir guanyador d’Alana Beard decantava el primer partit de la sèrie a favor de les Sparks (76-78), les Minnesota Lynx podrien reaccionar la passada matinada.

El Target Center tornaria a viure un ambient de gala, amb quasi 13.000 aficionats a les graderies que impulsarien la franquícia de Minneapolis cap a la remuntada. Les Lynx busquen convertir-se en el primer equip des del 2002 capaç de repetir títol, fita aconseguida per última vegada per Los Ángeles Sparks.

En el segon duel de la sèrie, el bloc de Cheryl Reeve es mostraria molt més consistent, aprofitant la gran intimidació defensiva de Sylvia Fowles (13 punts i 15 rebots) per tancar la seva cistella.

Després d’un període inicial igualat (18-14), les Lynx començarien a obrir diferències, arribant al descans amb un clar avantatge (39-25). Un espectacular de Fowles tancaria el segon quart i donaria ales al conjunt de Minnesota.

A la represa, Augustus faria créixer encara més l’avantatge local (42-25), tot i que un parcial de 0 a 14 completat per les Sparks posaria en perill el domini de l’equip d’Anna Cruz. Los Ángeles se situaria a només tres punts d’empatar, moment en el qual el talent de Maya Moore (21+12) faria acte de presència.

Ajudada per Augustus, l’estrella de les Lynx lideraria un parcial de 25 a 14 en l’últim període que tornaria a deixar les coses a lloc (79-60). Anna Cruz disputaria un total de 8 minuts, anotant 2 punts i repartint 1 assistència.

Ara la final de la WNBA viatja a Los Ángeles. Allà, les Lynx hauran de guanyar com a mínim un partit per poder decidir el títol a casa. Si Minnesota en guanya dos, l’anell serà seu. El tercer capítol d’aquesta guerra, divendres a LA.