Gaffney: “Si aconseguim deixar els equips en 70 punts guanyarem molts partits”

  0
  Nº 26.JPG

  15/10/2012

  L'aler pivot nord-americà, inclós en el 5 ideal de la jornada, creu que l'equip "va jugar molt bé però encara ho podem fer millor".

  El mèrit de la victòria d'ahir se l'endurà Moses Ehambe, autor de 7 triples que van acabar amb la resistència manresana.
  Els triples del nord-americà van ser en moments importants, i es van encadenar amb un d'Oliver i un de Quezada per aconseguir per primer cop un avantatge de 15 punts.

  Les tres jugades però, van tenir un denominador comú: Tony Gaffney. El de Massachusets va ser clau aportant intensitat defensiva a la segona part perquè l'equip pogués córrer i trobar espais per llançar de 3.
  Gaffney va ser el motor de moltes de les jugades verd-i-negres i la seva energia va permetre a la Penya jugar amb una marxa més.

  L'actuació completa de l'aler pivot -10 punts, 5 rebots, 5 faltes rebudes , i 7 assistències!- li han valgut entrar per primer cop al cinc ideal de la lliga. Gaffney però, és un inconformista. "Crec que hem fet un bon partit però penso que encara podem jugar molt millor", confessa l'americà, que creu que "és molt important per nosaltres millorar setmana rere setmana".

  L'interior, juntament amb Quezada, és un dels jugadors que ha arribat amb més ambició a l'ACB, un aspecte que "és molt important per nosaltres". "Penso que hi ha un bon equilibri de cara a una temporada que serà llarga i que jugadors com en Quezada, l'Ehambe o jo som un bon nexe d'unió entre els veterans i els joves", afegeix Gaffney que té molt clar des d'on es fonamenten les victòries. "L'entrenador ens fa treballar molt en defensa durant la setmana. Vam estar prou bé a Màlaga i estem segurs que si deixem els equips per sota de 70 punts guanyarem molts partits", argumenta Gaffney que creu que "estem treballant en molt bona direcció".