Invictes i capaços de guanyar

  0
  16
  14915409_788829687886974_2522174918484350886_n.JPG

  04/11/2016 – De nou futbol a la Travessera de Montigalà. Set dies després de l'últim partit a casa, el Badalona rebrà el Gavà, un equip de la zona baixa de la taula. Els jugadors de Manolo González van jugar dimecres, en jornada intersetmanal, i van sumar un altre empat, el novè, a Cornellà. En tot cas, continuen invictes i són els únics que no han perdut en el grup tercer de segona B després de 12 jornades. 

  De nou futbol a la Travessera de Montigalà. Set dies després de l'últim partit a casa, el Badalona rebrà el Gavà, un equip de la zona baixa de la taula. Els jugadors de Manolo González van jugar dimecres, en jornada intersetmanal, i van sumar un altre empat, el novè, a Cornellà. En tot cas, continuen invictes i són els únics que no han perdut en el grup tercer de segona B després de 12 jornades.

  El rival que trobaran diumenge al migdia, el Gavà, acaba de pujar de tercera divisió i està pagant en el camp les seves convulsions institucionals. Els del Baix Llobregat es troben en la zona de descens però dimecres, a casa, van aconseguir una valuosa victòria, remuntant davant del cuer, l'Eldenc. "Tenen bons davanters", destaca Manolo González. "No saps mai quin partit et pots trobar amb ells", afegeix.

  Sigui com sigui, la victòria és cada cop més necessària per al Badalona. Sobretot a Montigalà. "De casa no se'ns poden escapar més punts", reconeixia Ismael Moyano després de l'empat a un de Cornellà. A les baixes de Marcel Serramitja i Iván Guzmán s'hi afegeix la de Bruno Vincius, que, a Cornellà, va patir una luxació a l'espatlla i haurà d'estar sis setmanes lluny dels terrenys de joc. Xiularà el partit  l'àrbitre valencià Iván Muñoz Pérez.