Jordi Ballesteros relleva Marcel Mauri al capdavant d’Òmnium BDN-Barcelonès Nord

  0
  presidents.png

  16/06/2014 – El fins ara president s'integrarà a la candidatura de Muriel Casals per a les properes eleccions a la Junta Nacional; Ballesteros presidirà l'entitat fins les eleccions d'octubre.

  Divendres passat, la junta territorial d’Òmnium Cultural Badalona – Barcelonès Nord va acceptar la renúncia de Marcel Mauri com a president de la mateixa i va nomenar Jordi Ballesteros, -fins ara vicepresident segon-, com a nou president de l’entitat.

   

  La renúncia de Marcel Mauri ve motivada per la seva integració a la candidatura que encapçala Muriel Casals a les properes eleccions a la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, que s’han de celebrar a finals del present mes de juny. La seva condició de candidat li impedia continuar en l’exercici del càrrec territorial.

   

  Marcel Mauri ha estat quasi quatre anys al capdavant d’ÒC Badalona – Barcelonès Nord, des que a finals de 2010 va substituir l’anterior president, Oriol Lladó. Durant el seu mandat l’entitat ha vist incrementar notablement el seu número de socis, -que ja s’acosta al miler-, ha consolidat programes de treball i activitats culturals periòdiques a la ciutat i s’ha implicat en el treball en xarxa amb entitats que treballen en el camp de la cultura, de la cohesió o en la reivindicació pel dret a decidir, impulsant el Pacte Local pel Dret a Decidir. Marcel Mauri, en el seu discurs de renúncia va manifestar que, des de la nova responsabilitat, si surt elegit, continuarà “treballant per Badalona i pel Barcelonès Nord i per fer del nostre un país normal “.

   

  El nou president, Jordi Ballesteros, vinculat des de fa anys a diverses entitats i iniciatives ciutadanes a Badalona, pren el relleu de Mauri de forma interina fins el proper mes d’octubre, en què se celebraran eleccions per renovar els equips territorials d’Òmnium Cultural. Jordi Ballesteros ha volgut destacar el gran treball fet per Marcel Mauri i la voluntat de donar continuïtat a la seva tasca en “uns mesos que seran d’una importància capital per al nostre país, a les portes de la consulta del 9N”.