José Rubio i Eva Mesado, campions de l’Endimoniada 2014

0
    29

10/06/2014 – Rubio va guanyar la quarta edició de l'Endimoniada amb un temps de 1:18:30, mentre que Mesado va batre el rècord en la categoria femenina amb un temps de 1:32:26.

El passat dissabte, 7 de juliol, Badalona va viure una cursa trepidant, on José Rubio i Eva Mesado es van imposar com a campions absoluts de l’Endimoniada, la cursa nocturna i de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Badalona.

José Rubio va guanyar la quarta edició de l’Endimoniada amb un temps de 1:18:30, mentre que Eva Mesado va batre el rècord en la categoria femenina amb un temps de 1:32:26, enfront dels 1:33:50 que va registrar Elena Hidalgo l’any passat.

Per altra banda, els guanyadors del Premi Especial La Sargantana, atorgat als primers corredors que han passat pel control del cim de la Coscollada (punt més alt del recorregut, a 465 metres) han estat Ricardo Esclapez amb un temps de 37:12 i Eva Mesado amb 47:31. Mentre que el premi Dimoni i Dimonia, atorgat als primers badalonins en completar el circuit, ha sigut pels campions absoluts Rubio i Mesado.

L’inici de la cursa es va veure afectat per un tall general de subministrament elèctric a la Rambla, que va forçar l’endarreriment del tret de sortida uns minuts però, malgrat això, la cursa va transcórrer amb normalitat i, per l’arribada dels corredors, l’avaria ja estava solucionada i l’entrega de premis es va poder celebrar sense problemes.

L’organització de l’Endimoniada destacada de l’edició d’enguany l’alt nombre de corredors que han acabat la cursa, gairebé la totalitat dels inscrits, i que no s’ha produït cap incidència greu. A més, valoren la impecable feina dels més de 200 voluntaris del Centre Excursionista de Badalona, Voluntaris Badalona, Creu Roja i Guàrdia Urbana, que van treballar durant tota la nit per fer de l’Endimoniada un èxit. Tanmateix, agraeixen al veïns del barri del Centre per la seva col·laboració animant als corredors a la sortida i l’arribada, i a tots els ciutadans que es van desplaçar a la muntanya i que animaven als controls, creant un ambient emocionant i consolidant l’Endimoniada com un esdeveniment festiu per a la ciutat.