La Penya assalta el fortí del Canàries des del triple (95 a 103)

0
    43

16/11/2013
    El Fiatc Joventut ha fet 18 triples (13 de 15 a la mitja part) per guanyar al camp del Canàries, que només havia perdut un partit dels últims 15 que havia jugat a casa
    – Estadística
    – Maldonado: "Hem guanyat a una pista en la que hi guanyaran pocs equips"
    – Ningú havia anotat tant a la 1a part a domicili en els últims 23 anys

El Fiatc Joventut ha sumat el 3r triomf de la temporada en derrotat al CB Canàries a domicili per 95 a 103

Els de Tenerife havien guanyat en 14 dels últims 15 partits que havien jugat a la seva pista, però la Penya ha aconseguit assaltar el fortí amb un festival de triples
    Els verd-i-negres n'han fet 18 -a 2 del rècord ACB que també té la Penya- i han arribat a portar una sèrie de 13 de 15 encerts a la mitja part

Al davant però, hi ha hagut un rival que sempre ha lluitat i que també amb un joc molt ofensiu ha mantingut les seves opcions fins el tram final
    El bon saber fer de Kirksay i Savané en les últimes accions ha amarrat una victòria tant lluïda com merescuda i important per mirar cap amunt.

Ja des de l'inici, els triples han marcat el guió del partit. Els 3 primers de Joseph en menys de 5 minuts eren contestats per la bona feina interior de la parella Sikma-Sekulic
    La Penya ha seguit anotant des de fora –6 de 7 en triples al 1r quart– per tancar el període un amunt (28 a 29).

Al segon, els verd-i-negres han continuat finíssims des del 6,75 i han encadenat 3 bones defenses per obrir un primer forat (33 a 40). De nou amb una inacabable pluja de triples els de Maldonado han trencar el partit.El 4rt de Joseph ha anat seguit de 3 triples immediats de Shurna, que engreixaven la diferència fins els 18 (44 a 62 per arribar a la mitja part 50 a 65).

A la represa, el Canàries ha sortit encara més agressiu en atac acostant-se per 1r cop als 10 (55 a 65), però 5 punts seguits de Joseph i el 16è triple de la Penya, aquest cop de Vives, han fet estèril el 1r intent dels insulars (68 a 82 i 72 a 83 al min 30).

A l'últim quart, els tinerfenys han mantingut el setge amb Saül Blanco com a referent. Cochran ha esclafat la a remuntada local amb dos triples seguits (81 a 94), però encara ha calgut fer més coses bé per guanyar.
    A falta de 3 minuts i mig el Canàries s'ha arribat a posar a 8 punts, però la Penya ha sabut especular i entre Kirksay i Savané, els veterans de l'equip, han tancat el partit.

Joseph (26 punts i 31 de valoració) ha estat el més destacat en un dia en el que 6 jugadors han passat de 10 punts i 6 han anotat com a mínim un dels 18 triples.