La consistència marca la diferència

  0
  ehambe.jpg

  14/10/2012

  El Fiatc Joventut ha sumat la segona victòria de la temporada en vèncer l'Assignia Manresa per 83 a 71. Gaffney (22 de valoració) i Ehambe (21) han estat els millors.

  El Fiatc Joventut s'ha endut el derbi català en vèncer l'Assignia Manresa per 83 a 71 demostrant que a aquestes alçades de temporada té l'equip més conjuntat.
  També hi han ajudat els 15 triples de 27 intents –7 d'Ehambe– que han acabat amb la resistència manresana, molt més consistent que en els dos primers partits de lliga.

  Ponsarnau reflexionava abans del partit sobre la fragilitat mental del seu equip per resoldre situacions en contra. Avui els manresans han respòs les 3 primeres escomeses verd-i-negres. La primera amb un Hanga que ha fet el pas endavant que s'esperava d'ell. La segona de la mà de Devries– el millor dels manresans- per arribar a la mitja part només dos avall, i la tercera amb un ball de tècniques que ha mantingut els del Bages quan la intensitat de la Penya pujava.

  A la quarta però, s'han acabat fonent coincidint amb un parcial de 18 a 4 pels verd-i-negres. Els tiradors -Oliver, Ehambe i Quezada- s'enduran el merit d'unes jugades que sempre han començat amb una bona acció defensiva de Gaffney.
  El nord-americà ha fet un partit molt complet arribant als 22 de valoració amb només 10 punts i 5 rebots.

  El final de quart ha aturat la sangria i ha donat entrada a 3 minuts de joc (0-4 pels manresans) en que els dos equips estaven col·lapsats.
  Si colpejava primer el Manresa, encara hi hauria partit. Si ho feia la Penya, marxaria amb una distància irrecuperable.

  Fisher ha acabat amb la sequía i ha tornat a obrir la llauna des del triple abans que Ehambe es sumés al festival. A falta de 4 minuts, la Penya guanyava 78 a 60 i Maldonado esperonava als seus jugadors des de la banqueta demanant un últim esforç. A la primera volta, el balanç entre punts fets i punts rebuts és vital per anar a la Copa del Rei, i a més, l'equip haurà de tornar a Manresa.
  Els jugadors, relaxats, no han pogut tornar a posar la cinquena, i entre Arco, Arteaga i Asselin el Manresa ha eixugat la diferència fins els 12 finals.

   

  Estadística del partit