La Festa del Corpus torna a Dalt la Vila

  0
  Corpus.jpg

  20/06/2014 – Diumenge s'ompliran els carrers de Dalt la Vila de catifes de flors.

  Amb la lectura del pregó a càrrec d’en Joan Soler Amigó i un concert de corals a l’església de Santa Maria donaven inici aquest dijous, 19 de juny, a la Festa del Corpus 2014 que se celebra al barri de Dalt la Vila en motiu del Corpus Christi, a càrrec dels Catifaires de Dalt la Vila de Badalona.

   

  Però l’acte central tindrà cita aquest diumenge, dia 22 a partir de les 7 del matí, en què els veïns guarniran una desena de carrers del barri de Dalt la Vila amb les catifes d’art efímer que es mantindran durant tot el diumenge. Per altra banda, a les 7.30h es realitzarà l’ofici i la processó.  Per altra banda, des d’aquest dijous fins diumenge es podrà visitar l’ou com balla a la rectoria de Santa Maria i el mateix diumenge es realitzarà també una processó del Corpus pels carrers de Gorg, que tindrà sortida a les 19h des de l’església de Sant Jaume.

   

  El Corpus Christi és una festa catòlica destinada a venerar el sagrament de l’eucaristia, exaltant la doctrina del cos de Crist, enfront dels que la negaven.