La Guàrdia Urbana desallotja una finca ocupada de Coll i Pujol

  0

  03/07/2012 – Els tres ocupants van llançar artefactes explosius als agents de policia, que finalment van aconseguir accedir a l'habitatge i detenir-los, diumenge, poc abans de la una de la matinada.

  La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir aquest diumenge, poc abans de la una de la matinada, tres persones que havien ocupat una casa situada al carrer Rector, número 40, al barri de Coll i Pujol.

   

  Després ser alertats sobre l’ocupació d’aquest habitatge, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir fins a la finca per comprovar, des de la terrassa d’un habitatge veí, que a l’interior de la finca ocupada hi havia tres persones encaputxades i amb passamuntanyes, amb les quals van intentar comunicar-se.

   

  Els ocupants van llançar als agents tres artefactes explosius i diversos objectes contundents. Davant d’aquesta situació, els agents van sol·licitar suport policial i la patrulla Omega de la Guàrdia Urbana es va personar al lloc dels fets.

   

  Els efectius de la Guàrdia Urbana van requerir als ocupants que obrissin la porta voluntàriament. Davant de la seva negativa, i dotats de les mesures de seguretat necessàries van procedir a intentar obrir la porta de la finca. Mentre els agents realitzaven aquesta operació, van sentir com a l’altra banda de la porta explotava un altre artefacte.

   

  Finalment, els agents van poder entrar a la finca ocupada a través del pati d’un veí que va donar el seu consentiment perquè la patrulla accedís a la casa d’aquesta manera. Un cop els agents van poder obrir-se pas cap a l’interior, els tres ocupants els van llançar un altre artefacte explosiu però, poc després, es va procedir a la seva detenció i no van oposar resistència.

   

  Els detinguts són dos homes i una dona. Un dels homes és veí de Bilbao i l’altre de Madrid. La dona detinguda és veïna de Badalona. Els tres detinguts han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra.